WiFi


WiFi is niets anders dan een draadloos gebaseerd netwerk. Toegang tot een snel en veilig zakelijk WiFi-netwerk is tegenwoordig bijna een vereiste.

Snel


Mogelijke snelheden tot 1.3Gbps (Gigabit WiFi) bij gebruik van WiFi AC. Maar ook een snel netwerk op standaard 2.4Ghz en 5Ghz netwerken.

Optimaal bereik


Optimaal bereik door gebruik van de nieuwste technieken en de beste hardware. Mogelijkheid tot RF Canceling voor nog beter bereik.

Betrouwbaar


Betrouwbaar door professionele software en componenten. Geen last meer van time-outs of het wegvallen van een verbinding.

Netwerkmogelijkheden

  • Gebruikers veilig draadloos aansluiten op het netwerk
  • Devices controleren voordat zij WiFi-toegang krijgen
  • Gebruikersrollen toekennen: beheer van toegang en gebruik (bandbreedte) is hierdoor mogelijk
  • Scheiding user & company devices: devices in het bedrijfsnetwerk kunnen worden gescheiden van ‘bedrijfsvreemde’ (zelf meegebrachte) devices
  • In quarantaine plaatsen van gebruikers die niet aan eisen voldoen

WiFi-netwerken worden in toenemende mate geconfronteerd met ‘bedrijfsvreemde’ smartphones, tablets en laptops die meegebracht worden door medewerkers en bezoekers. Hierdoor zullen bedrijfsnetwerken voorbereid moeten worden op de capaciteits- en veiligheidsissues die deze ontwikkeling met zich mee brengt.

CCO levert professionele WiFi-apparatuur van bekende merken zoals Aruba Networks, EnGenius en Ubiquiti. Hiermee garanderen wij een stabiel, snel en veilig WiFi-netwerk voor zakelijk gebruik.

Alvorens een draadloos netwerk wordt geïmplementeerd, zal de dekking binnen uw pand(en) door middel van een uitvoerige WiFi-meting worden geprojecteerd en gecontroleerd. Op basis hiervan kunt u een objectief advies verwachten met betrekking tot de WiFi-dekking en bandbreedte. Daarnaast zal er in het advies ook rekening gehouden worden met de veiligheid van het netwerk.

Heeft u al een draadloos netwerk en ondervindt u hier uitdagingen of eigenaardigheden mee? Laat uw bestaande draadloos netwerk door CCO analyseren en u krijgt advies in de mogelijke verbeteringen.

Meer informatie?

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het aanleggen of upgraden van uw zakelijke WiFi-netwerk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer Netwerken

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel