Werkplekbeheer


Onder werkplekbeheer verstaan wij het inrichten, het op afstand beheren en monitoren van de werkplekken van uw medewerkers en waar nodig ondersteuning op locatie.


Goed onderhouden werkplekken dragen bij aan de productiviteit van uw medewerkers en aan de veiligheid van uw netwerk.

Waarom werkplekbeheer?

Als onderneming krijgt u met een hoop software, hardware en bijbehorende vragente maken. Vaak heeft u zelf niet de tijd om uit te zoeken wat het probleem is, of hoe een bepaald onderdeel gebruikt dient te worden. Diverse bedrijven hebben daarom bij CCO inmiddels werkplekbeheer afgenomen. Hiermee krijgen zij de garantie van een goed werkend systeem en de daarbij behorende ondersteuning. Dit geldt niet alleen voor uw werkplek op kantoor, maar ook voor uw thuiswerkplekken of werkplek onderweg.

Met werkplekbeheer van CCO werkt u altijd in een optimaal functionerende ICT-omgeving.

Wat is werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is niet eenvoudiger geworden de laatste jaren. Integendeel, dankzij ontwikkelingen als Cloud Computing, Het Nieuwe Werken en Bring Your Own Device maken uw werknemers niet langer gebruik van een vaste werkplek. Daarnaast maken ​medewerkers gebruik van een toenemend aantal apparaten en ook de hoeveelheid applicaties en software neemt toe. Dit maakt ook het werkplekbeheer complexer.  Werkplekbeheer kan bestaan uit het verhelpen van storingen, het uitvoeren van software-updates, het aansluiten van printers of het aanmaken van nieuwe gebruikers.

Met werkplekbeheer geven wij u de garantie dat wij voor u klaarstaan. Dit vanaf afstand, op locatie of een combinatie hiervan.

Meer informatie?

Ook het beheer van uw werkplek zorgeloos uitbesteden? In een vrijblijvend adviesgesprek wordt duidelijk wat werkplekbeheer voor uw onderneming kan betekenen.

Service Overeenkomst

Uiteraard willen wij graag alle klanten (snel) helpen. Maar met een service overeenkomst, ook wel Service Level Agreement (SLA) genoemd, bent u ervan verzekerd dat wij binnen een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden uw storing zullen behandelen.

Onze helpdesk zorgt voor dagelijkse ondersteuning en met 24/7 monitoring zorgen wij ervoor dat uw computers, servers en netwerk optimaal blijven presteren. Loopt u tegen problemen aan? Dan leveren wij support op locatie of op afstand.


Bij CCO is iedere service overeenkomst op maat, toegespitst op uw specifieke situatie.


Meer Beheer & Support

Netwerkbeheer

Werkplekbeheer

Applicatiebeheer

Mobile Device Management

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel