VoIP Toestellen


De VoIP toestellen die CCO levert hebben vele professionele functies die het werkcomfort van uw medewerkers en de efficiëntie van uw bedrijf verhogen.

Vast


Om het maximale uit Hosted Telefonie te halen heb je de juiste hardware nodig. De vaste toestellen die wij leveren zijn getest en gecertificeerd op onze Hosted Telefonie dienst.

DECT


Een draadloze VoIP-telefoon biedt als voordeel dat u niet aan uw bureau bent gebonden.Vaak is de combinatie van vaste toestellen en één of meer draadloze toestellen het meest ideaal.

Headsets


Met behulp van een headset kunt u comfortabel bellen. Een headset zorgt ervoor dat u beide handen vrij heeft tijdens het bellen en beter te verstaan bent tijdens het gesprek.

U kunt een gesprek tegelijk laten rinkelen op een vast en draadloos toestel zodat u aanneemt met het toestel van uw voorkeur.

Afhankelijk van de taken van de gebruiker zijn er een aantal criteria waar u op moet letten, zo zal een telefoniste veel hogere eisen hebben aan een telefoontoestel dan een reguliere kantoormedewerker. Denk bijvoorbeeld aan het aantal snelkeuzetoetsen, hoeveel contacten in het adresboek kunnen worden opgeslagen en hoeveel characters er passen op het display?

Een belangrijk verschil tussen diverse toestellen zijn het aantal gelijktijdige gesprekken (lees; lijnen) dat word ondersteund. Een telefoniste heeft uiteraard veel meer behoefte aan meerdere lijnen dan een toestel dat enkel in een magazijn zal worden gebruikt. Een gemiddelde gebruiker heeft vaak genoeg aan 1 tot 3 lijnen, een telefoniste/receptioniste zal eerder richting de 10 lijnen nodig hebben.

De meeste gebruikers willen de standaard te verwachten functies zoals “Wachtstand”, “Doorverbinden”, “Call Parking”, “Conferentiegesprekken”. Veelal wordt aangenomen dat ieder toestel dit ondersteund. Dit is vaak ook het geval maar niet altijd! Controleer daarom altijd of de functies die voor u doorslaggevend zijn ook daadwerkelijk ondersteund worden.

Steeds vaker ziet men in de praktijk dat een netwerk van Power over Ethernet is voorzien. Dit betekent dat het telefoontoestel geen adapter nodig zal hebben en de benodigde spanning via de netwerkkabel afneemt. Veel toestellen worden standaard dan ook zonder voedingsadapter geleverd, informeer dan ook goed of u deze eventueel nodig heeft.

Webshop

Onze VoIP toestellen worden gekenmerkt door een zeer goede geluidskwaliteit en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Bekijk het aanbod in onze webshop.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel