Server


Een fysieke server bij u op locatie is de basis van uw bedrijfsnetwerk. De server installatie en onderhoud kunt u dan ook het beste overlaten aan een ervaren en degelijke partner zoals CCO. Wij hebben een jarenlange ervaring met server installatie en server migratie voor het MKB.


CCO heeft een jarenlange ervaring met het aanleggen, installeren en onderhouden van ICT netwerken. CCO is gespecialiseerd in Microsoft en Citrix netwerken, daarnaast is er veel kennis over RES Powerfuse, Altiris en VMware. De combinatie van verschillende ICT producten maakt waar CCO goed in is; het leveren van een ICT oplossing die voldoet aan uw behoefte.


Na de installatie van uw server is het natuurlijk ook belangrijk dat u jarenlang probleemloos zonder storing van uw server gebruik kunt maken. Door ons ruime pakket aan ICT diensten en jarenlange ervaring kunnen wij u die zorg uit handen nemen. Het onderhoud van uw server kunt u met een gerust hart aan CCO overlaten.

Voordelen van een fysieke server

  • Al uw data, zoals bijvoorbeeld e-mail en bestanden, staat op een centrale plek die vanaf iedere werkplek is te benaderen. Ook mobiel of thuis kunt u eenvoudig bij uw bestanden.
  • Van al uw data kan veilig een back-up worden gemaakt zodat er geen risico is voor het verlies van bestanden.
  • Uw personeel kan op eenvoudige manier bestanden delen met collega’s voor het plannen en samenwerken aan projecten.
  • U kunt uw e-mail verkeer uitstekend co√∂rdineren door middel van groepen, mappen en agenda’s.
  • U kunt eventueel uw website laten draaien op uw eigen server.
  • Bij de server installatie kunt u kiezen uit alle huidige gangbare software. Wij kunnen uw server volledig op maat voor u inrichten.

Bij CCO is iedere service overeenkomst op maat, toegespitst op uw specifieke situatie.

Service Overeenkomst

Uiteraard willen wij graag alle klanten (snel) helpen. Maar met een service overeenkomst, ook wel Service Level Agreement (SLA) genoemd, bent u ervan verzekerd dat wij binnen een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden uw storing zullen behandelen.

Onze helpdesk zorgt voor dagelijkse ondersteuning en met 24/7 monitoring zorgen wij ervoor dat uw computers, servers en netwerk optimaal blijven presteren. Loopt u tegen problemen aan? Dan leveren wij support op locatie of op afstand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een fysieke server bij u op locatie?

Meer Netwerken

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel