Print Oplossingen


Bij print- en documentoplossingen liggen vaak uitdagingen op het gebied van besparingen, performance en processen rondom documenten. Bij CCO willen wij u graag helpen om uw organisatie slimmer en efficiƫnter in te richten.

Printers

Met een print oplossing van CCO heeft u geen zorgen over het onderhoud van de printer. Service en onderhoud zijn inbegrepen en toners worden automatisch afgestuurd, je betaalt per afdruk. Wel zo overzichtelijk!

Multifunctionals

CCO heeft een breed aanbod in multifunctionals voor het MKB, zowel A4 als A3, kleur of zwart/wit en koop of lease. Voor een vaste prijs per afdruk ontzorgen wij u volledig en heeft u geen verrassingen meer!

Document Oplossingen

In elk bedrijf spelen documenten een cruciale rol. Bij CCO brengen wij documentprocessen in kaart met als doel deze processen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Denk hierbij aan factuurprocessen, scannen en archiveren van documenten naar bijvoorbeeld CRM of ERP oplossingen.

Service & Beheer

Wij kunnen het beheer van uw volledige printerpark optimaliseren met als doel een forse reductie in de kosten voor beheer, minder verspilde tijd en een beter inzicht in het gebruik. Onze print oplossingen integreren naadloos met onze andere diensten voor een zorgeloze ICT-oplossing.

Onze partners

Onze jarenlange ervaring in print- en documentoplossingen heeft geleid tot professionele samenwerkingen met Brother en Kyocera. Bij CCO kunt u dus terecht voor kopieermachines, multifunctionals, printers en alles rond uw documentproces. Uiteraard kunt u de kopieermachines, multifunctionals en printers naast kopen ook leasen. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van goede apparatuur en service op kantoor.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel