Netwerken


CCO verzorgt veilige bedrijfsnetwerken en werkplekken voor kleine ondernemers tot en met het MKB. Alle hardware fysiek op locatie, cloud-hosted of een mix daarvan. CCO neemt de wensen van de klant op en richt in overleg een veilige werkomgeving in en onderhoudt deze zodat deze en alle data veilig blijft. Door ons brede productenportfolio is CCO een totaalleverancier. Dat werkt wel zo makkelijk.

Server

Een fysieke server bij u op locatie is de basis van uw bedrijfsnetwerk. De server installatie en onderhoud kunt u dan ook het beste overlaten aan een ervaren en degelijke partner zoals CCO. Wij hebben een jarenlange ervaring met server installatie en server migratie voor het MKB.

NAS

Een NAS (Network Attached Storage) zorgt ervoor dat u uw bestanden centraal op kunt slaan. Zo hoeft u niet meer bij te houden wie de bestanden op zijn computer heeft staan, wie de back-ups regelt en wie toegang heeft tot gevoelige gegevens.

WiFi

WiFi is niets anders dan een draadloos gebaseerd netwerk. Toegang tot een snel en veilig zakelijk WiFi-netwerk is tegenwoordig bijna een vereiste. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van WiFi en geven u graag een passend advies.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel