Netwerkbeheer


Wij ontzorgen u volledig van het beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw systemen. Daarnaast kunnen wij uw netwerkomgeving nauwkeurig proactief monitoren; zo is 80% van de storingen al opgelost voor u het door heeft.


Een netwerkomgeving is een investering voor de lange termijn. Het netwerk moet voortdurend beschikbaar en betrouwbaar zijn en tevens toekomstbestendig.

Waarom netwerkbeheer?

Uw werknemers willen altijd en overal veilig en snel toegang hebben tot hun systemen en applicaties. Er is niet veel nodig om het werk stil te leggen, bijvoorbeeld een vergeten wachtwoord, een benodigde update, een storing of een virus. Een interne netwerkbeheerder past bij veel bedrijven niet in het kostenplaatje, daarnaast is de duur van deze relatie onzeker. In deze gevallen kan het waardevol voor u zijn om uw netwerkbeheer uit te besteden aan een externe specialist.

In veel gevallen kan het waardevol zijn om het netwerkbeheer uit te besteden.

Wat doet een netwerkbeheerder?

Een netwerkbeheerder is simpelweg iemand die het netwerk beheert. Op het netwerk van uw bedrijf zijn meerdere computers aangesloten, waardoor men met elkaar kan communiceren. Vaak verloopt een netwerk via een LAN (Local Area Network) verbinding, internet of een WAN (Wide Area Network). Een dergelijk netwerk is dus eigenlijk de infrastructuur voor servers, netwerkapparatuur, kabels en werkstations. Een netwerkbeheerder zorgt hierbij dus voor het onderhoud, voldoende capaciteit voor het aantal computers, functionaliteiten en de integratie van de infrastructuur.

De taak van de netwerkbeheerder is het zorgen voor voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit van de infrastructuur.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie omtrent het uitbesteden van uw netwerkbeheer door een externe specialist? Neemt u dan contact met ons op.

Service Overeenkomst

Uiteraard willen wij graag alle klanten (snel) helpen. Maar met een service overeenkomst, ook wel Service Level Agreement (SLA) genoemd, bent u ervan verzekerd dat wij binnen een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden uw storing zullen behandelen.

Onze helpdesk zorgt voor dagelijkse ondersteuning en met 24/7 monitoring zorgen wij ervoor dat uw computers, servers en netwerk optimaal blijven presteren. Loopt u tegen problemen aan? Dan leveren wij support op locatie of op afstand.


Bij CCO is iedere service overeenkomst op maat, toegespitst op uw specifieke situatie.


Meer Beheer & Support

Netwerkbeheer

Werkplekbeheer

Applicatiebeheer

Mobile Device Management

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel