NAS


Een NAS (Network Attached Storage) zorgt ervoor dat u uw bestanden centraal op kunt slaan. Zo hoeft u niet meer bij te houden wie de bestanden op zijn computer heeft staan, wie de backups regelt en wie toegang heeft tot gevoelige gegevens.

Toegangscontrole


Gebruikers kunnen alleen informatie inzien die voor hun werk vereist is.

Overal werken


Overal inloggen op uw NAS en verder werken.

Cloud backup


Bewaar een kopie in de cloud, verlies nooit meer bestanden.

Centrale opslag


Centrale opslag van al uw bestanden toegankelijk voor alle medewerkers.

Een NAS is voor kleinere bedrijven een veel kost effectievere methode voor centrale opslag dan bijvoorbeeld een server met Active Directory. Door gebruik te maken van verschillende directory’s en gebruikersaccounts kunt u zelf aangeven wie welke bestanden mag inzien. De bestanden worden weggeschreven over verschillende harde schijven waardoor u bij geringe hardware falen geen data kwijt raakt.


CCO werkt met de merken Synology en QNAP omdat deze naar onze mening het beste aansluiten bij het bedrijfsleven. Zo bent u verzekerd van een degelijk opslagapparaat voor al uw belangrijke bestanden met alle flexibiliteit die een NAS u geeft.

Onze NAS-oplossingen variëren van 2-bay desktop modellen tot 4U rackmodellen. Daardoor is er altijd een oplossing die voldoet aan uw behoefte en budget.

Vul uw NAS met WD Red

Er is een toonaangevende Western Digital Red-schijf voor elk compatibel NAS-systeem zodat er aan al uw gegevensopslagbehoeften kan worden voldaan. Met schijven met een capaciteit tot 8 TB biedt WD Red een uitgebreide reeks oplossingen voor klanten die graag de grootste, best presterende NAS-opslagoplossing willen bouwen. De WD Red-schijven worden ontwikkeld voor NAS-systemen met 1 tot 8 posities zodat u over de kracht beschikt om uw waardevolle gegevens in één unit op te slaan.

Meer informatie?

Al met al is de NAS een geschikte kandidaat ter vervanging van een Windows bestandsserver. Zowel in de aanschaf als het onderhoud zijn het zeer vriendelijke systemen.

Meer Netwerken

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel