Mail Scan


Bescherm uw organisatie tegen ongewenste en besmette e-mail voordat het uw medewerkers bereikt en schade veroorzaakt.

Optimale bescherming van uw e-mail verkeer

Mail Scan filtert ongewenste e-mail aan de hand van zogenoemde ‘black lists’. Op deze ‘black lists’ staan bekende domeinnamen die spam genereren. Deze domeinnamen worden standaard geblokkeerd. Mail Scan biedt tevens de mogelijkheid om zelf domeinnamen toe te voegen die u wel wilt doorlaten of juist niet.

Daarnaast herkent een speciaal filter vrijwel alle spam door te filteren op kenmerken als woordgebruik, tekstopbouw, enz. Bevat de e-mail een aantal van deze kenmerken, dan wordt het bericht automatisch gekwalificeerd als spam. U kunt vervolgens zelf bepalen wat u met de e-mail doet: verwijderen, bezorgen of door laten gaan met een uniek kenmerk (tag). 

Mail Scan onderschept besmette en ongewenste e-mail voordat het uw netwerk bereikt.

 

 


E-mail kan besmet kan zijn met virussen die uw netwerk en daarmee uw hele bedrijf kunnen verlammen. Het scannen van uw e-mail en het updaten en upgraden van de e-mail virusscanners gebeurt bij Mail Scan geheel automatisch. U heeft er verder geen omkijken naar.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Mail Scan voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Meer Hosted Diensten

Hosted Desktop

Hosted Exchange

Hosted Backup

Hosted Telefonie

Hosted Services

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel