Kyocera


Kyocera biedt een groot aantal oplossingen die zelfs de meest kritische bedrijfseigenaren, kopers en IT-managers zullen overtuigen. Verbeter uw processen en verlaag uw documentuitvoer- en verwerkingskosten met de solutions van Kyocera.

Pro Rato Kleur Systeem


Drie kleurentellers in de TASKalfa en ECOSYS printers registreren het werkelijke kleurgebruik per afdruk. Hierdoor kunt u tot wel 75% besparen op kleurafdrukken.

Onderhoud & Support


Door onze eigen technische dienst reageren wij snel op uw verzoek en verhelpen wij de problemen aan uw machine. Onze technici zijn gecertificeerd voor garantiereparaties.

Kyocera Leasen


Door middel van lease bieden wij u de mogelijkheid om per maand een vast afgesproken bedrag te betalen inclusief machine, verbruiksmaterialen en service.

Wilt u ervaren hoe een Kyocera printer/kopieermachine is? Hoe snel deze print of hoe de kleuren eruit zien? In onze showroom in Oosterhout hebben wij verschillende modellen staan. Ze functioneren volledig en u kunt alle vragen stellen aan de product experts.

Total Cost of Ownership

Bij de aanschaf van printers en multifunctionals bent u wellicht geneigd op aanschafprijs te beslissen. Echter, voor een goede beslissing kunt u het beste een Total Cost of Ownership (TCO) berekening (laten) maken. Daarin worden naast de aanschafprijs ook de bijbehorende kosten van gebruik, verbruik en behoud meegewogen, zowel de directe als de indirecte kosten. Daarmee weet u ook in de toekomst zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt.

Voor zo’n berekening heeft u een betrouwbare partner nodig. CCO helpt u uw behoeftes te onderzoeken en een perfect passende oplossing te vinden.


Download de Kyocera Pro Rato Kleur Systeem brochure.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Kyocera printers of multifunctionals of een vrijblijvend gesprek met een expert? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel