Internetverbindingen


CCO levert voordelige zakelijke DSL-verbindingen tot supersnelle glasvezelverbindingen. De mogelijkheden zijn per situatie en adres anders. Wij geven u graag advies bij het kiezen van de beste internetverbinding die bij uw situatie past en nemen dit graag uit uw handen.

Glasvezel

Glasvezel biedt een supersnelle glasvezelverbinding. Glasvezel, ook wel bekend als Fiber to the Office (FttO) is sneller dan ADSL / VDSL- en kabelinternet. Abonnementen beginnen op 10 Mbit/s en lopen door tot wel 1000 Mbit/s. Het verschil met ADSL en VDSL is dat de down- en uploadsnelheid bij een glasvezelverbinding gelijk is.

Voor toepassingen met een hoge bandbreedte zijn koperverbindingen niet voldoende. Koperkabels kunnen weliswaar kilometers overbruggen maar de verzwakking van het signaal wordt dan te groot. Daarnaast neemt de ruis toe. Dit betekent dat ADSL op termijn niet voldoende meer zal zijn. Glasvezel is klaar voor de toekomst, waar koperen verbindingen tekort zullen gaan schieten.

Voordelen glasvezel

  • Internet tot 1.000 Mbit/s
  • Upload gelijk aan download
  • Uptime tot 99,9%
  • Stabiel KPN glasvezel netwerk
  • Meerdere diensten over één verbinding

Glasvezelverbindingen zijn nog niet overal in Nederland beschikbaar. Neem contact op met onze adviseurs om te controleren of dat glasvezel op uw adres beschikbaar is.

VDSL

VDSL vervangt langzaam maar zeker de bestaande ADSL-aansluitingen en veel aanbieders verhogen geleidelijk de down- en uploadsnelheid van bestaande abonnementen. Een ADSL2+-verbinding heeft een theoretische downloadsnelheid tot 24 Mbit/s. Met VDSL kunnen snelheden tot ruim 50 Mbit/s gehaald worden.

VDSL2

VDSL2 is de nieuwste en meest geavanceerde standaard voor DSL-internettoegang. Deze standaard is ontworpen voor het ondersteunen van de volledige portfolio aan spraak, data (internet) en HD-tv in een alles-in-een-pakket.

BVDSL

Bij BVDSL worden twee koperparen gebundeld (pair bonding). Hierdoor worden hogere snelheden behaalt. Afhankelijk van uw locatie kunt u downloaden tot wel 200 Mbit/s. BVDSL maakt daarvoor gebruik van de glasvezelverbinding van KPN naar de wijkcentrale. Vanaf de wijkcentrale gaat de rest over het kopernetwerk.

Meer informatie?

De internetmogelijkheden verschillen per adres. Op basis van uw postcode en huisnummer kunnen wij exact bekijken welke mogelijkheden er zijn en welke snelheid maximaal leverbaar is.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel