Hosted Telefonie


Een Voice over IP (VoIP) oplossing waarmee uw medewerkers, ongeacht de werkplek, overal op hetzelfde nummer bereikbaar zijn. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg.


Met Hosted Telefonie hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden.  U maakt gebruik van IP telefonie via innovatieve telefooncentrales die op goed beveiligde centrale locaties zijn gestationeerd.

Uw voordelen

Nieuwste faciliteiten
Vast bedrag per gebruiker
Vanaf 1 gebruiker
Vestigingen koppelen
Onderling gratis bellen
24/7 maximale betrouwbaarheid
Overal bereikbaar door Hotdesking
Online webtool
Vast-mobiel integratie
Plug & Play
Onbeperkt vast bellen
CRM-integratie
4- en 5-cijferige extensies mogelijk

Thuiswerken

Overal waar u internet heeft, kunnen medewerkers bellen zoals op de zaak (thuiswerken). De medewerker belt dan uit met het zakelijke telefoonnummer en kan inkomende telefoontjes ontvangen.

Aantal gesprekken

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden met Hosted Telefonie (VoIP) over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Dit in tegenstelling tot een analoge verbinding waarbij u in gesprek bent als u aan het bellen bent (of bij ISDN-2 bij twee gelijktijdige gesprekken).

Minder bekabeling

Kantooromgevingen met VoIP kunnen volstaan met minder bekabeling omdat de computer en de VoIP telefoon op één poort aangesloten kunnen worden. Het telefoontoestel functioneert dan als een mini-switch: je stopt de netwerkkabel die nu in de computer zit in de telefoon en vanaf de telefoon sluit je een kabel aan naar je computer.

Bellen via internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie. Zo kunt u tot wel 70% op uw telefoonkosten besparen.

Meer informatie?

Wilt u voor uw specifieke situatie een berekening van uw huidige telefoonkosten versus de kosten voor de CCO Hosted Telefonie oplossing?

Meer Hosted Diensten

Hosted Desktop

Hosted Exchange

Hosted Backup

Hosted Telefonie

Hosted Services

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel