Fortinet FortiGate Firewalls


Een Enterprise Next Generation Firewall of een compacte UTM firewall voor uw bedrijfsnetwerk? Er is altijd een FortiGate firewall die bij uw specifieke situatie past. Beveilig uw netwerk, data en gebruikers met een FortiGate firewall van Fortinet.

Voordelen van een FortiGate firewall

Fortinet FortiGate firewalls zijn populair vanwege de grote voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Hoge doorvoersnelheid
  • Virtual Domains (vanaf de FG-60D)
  • Onbeperkte VPN-tunnels (SSL-VPN)
  • UTM: FortiGuard

Snelheid

Bij geen enkele firewall uit de FortiGate collectie komt de IPS doorvoersnelheid onder de 150Mbps. De maximale doorvoersnelheid varieert van 800Mbps bij de FG-30D tot 3Gbps bij de FG-200D. Daarmee behoudt u bij deze firewalls een verbinding met hoge snelheid, iets wat niet altijd het geval is bij firewalls van andere merken.

UTM

Wilt u gebruik maken van geïntegreerde beveiligingsfeatures (UTM) zoals NGFW, Antivirus, Webfiltering en Antispam? Kiest u dan voor een UTM Bundel. De firewall bundels bevatten:

  • de hardware zelf
  • 8×5 Enhanced of 24×7 Comprehensive FortiCare
  • UTM services (NGFW, AV, Webfiltering, AS)

Fortinet FortiGate producten zijn complete netwerkbeveiligingsplatforms die niet alleen bestaan uit een firewall, maar zijn ook voorzien van VPN, bandbreedtemanagement, beveiligingssoftware, DLP, WLAN controle en WAN acceleratie.

Meer informatie?

Voor een advies op maat over welke FortiGate firewall het meest geschikt is voor uw netwerk kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer Beveiliging

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel