Ondersteuning Microsoft Office 2013 stopt

20-04-2022

Op 11 April 2023 zal Microsoft de ondersteuning op Office 2013 stopzetten. Dat wil zeggen dat er na deze datum geen updates meer worden uitgebracht voor deze versie van Office. Tevens kan Microsoft vanaf April 2023 geen garanties meer geven dat de verbinding tussen Microsoft 365 en Microsoft Office 2013 nog langer stabiel zal blijven werken.

Upgraden naar Microsoft 365

Microsoft maakte afgelopen week bekend dat de ondersteuning op Office 2013 zal gaan aflopen. Wanneer men toch besluit om Office te blijven gebruiken zal dat veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Microsoft raad daarom sterk aan om over te stappen naar Microsoft 365. Met Microsoft 365 krijgen gebruikers de mogelijkheid om volledig in de cloud te werken. Dit in tegenstelling tot Microsoft Office waarbij men de mogelijkheid heeft om het Office pakket lokaal te installeren en te gebruiken. Via de website van Microsoft is een volledige lijst te zien van producten waarbij de ondersteuning binnen nu en afzienbare tijd zal gaan aflopen.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel