Beveiliging


Informatiebeveiliging is het beschermen van uw kritieke bedrijfsgegevens tegen verlies, diefstal of misbruik. Dat betekent niet alleen bescherming tegen virussen en hackers, maar ook een goede backup en inzichtelijke tools om netwerkgebruikers te beheren. CCO levert op dit gebied oplossingen van onder meer ESET, Fortinet en Veeam.

Antivirus


Beveilig snel en eenvoudig al uw endpoints, internetgebruik en mobiele apparaten. ESET Endpoint Protection is een beveiligingsoplossing voor Windows, Mac en mobiele apparaten die endpoint antivirus, mobile device management en serverbeveiliging samen in één oplossing verenigt.

Firewall


Een Enterprise Next Generation firewall of een compacte UTM firewall voor uw bedrijfsnetwerk? Er is altijd een FortiGate firewall die bij uw specifieke situatie past. Beveilig uw netwerk, data en gebruikers met een FortiGate firewall van Fortinet.

Backup


Veeam Backup & Replication biedt snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. Het brengt backup en replicatie samen in één oplossing met veelgeprezen ondersteuning voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V omgevingen.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel