Beheer & Support


Wij ontzorgen u volledig van het beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw netwerk, werkplekken, applicaties, mobiele apparaten en hebben een eigen interne support afdeling.

Netwerkbeheer

Wij ontzorgen u volledig van het beheer, het onderhoud en de beveiliging van uw systemen. Daarnaast kunnen wij uw netwerkomgeving nauwkeurig proactief monitoren; zo is 80% van de storingen al opgelost voor u het door heeft.

Werkplekbeheer

Onder werkplekbeheer verstaan wij het inrichten, het op afstand beheren en monitoren van de werkplekken van uw medewerkers en waar nodig ondersteuning op locatie.

Applicatiebeheer

Onder applicatiebeheer valt het onderhoud en de beveiliging van applicaties, zodat uw medewerkers zorgeloos kunnen werken met betrouwbare, beschikbare, veilige en up-to-date applicaties.

Mobile Device Management

Met een MDM oplossing kan de IT-beheerder alle mobiele apparaten van medewerkers op afstand instellen en beheren en deze voorzien van alle veiligheidsmaatregelen die daarbij horen.

Support

Ons eigen team van ervaren ICT specialisten staat klaar om u, telefonisch of op locatie, te helpen. Ook kunt u van 24/7 support gebruikmaken.

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel