Applicatiebeheer


Onder applicatiebeheer valt het onderhoud en de beveiliging van applicaties, zodat uw medewerkers zorgeloos kunnen werken met betrouwbare, beschikbare, veilige en up-to-date applicaties.

Waarom applicatiebeheer?

Binnen de meeste organisaties bevinden zich een toenemend aantal applicaties, van administratiesystemen tot communicatietools en CRM-systemen. Het goed functioneren van deze applicaties heeft een directe impact op de productiviteit van uw medewerkers, echter zien wij in de praktijk dat applicatiebeheer vaak te weinig aandacht krijgt. Door het applicatiebeheer uit te besteden wordt u hierin volledig ontzorgd.

Het goed functioneren van applicaties heeft een directe impact op de productiviteit van uw medewerkers.


Incidenten oplossen, problemen managen, applicaties aanpassen, eindgebruikers ondersteunen, allemaal zaken waar u onze applicatiebeheerders voor kunt inschakelen.


Bij CCO is iedere service overeenkomst op maat, toegespitst op uw specifieke situatie.

Service Overeenkomst

Uiteraard willen wij graag alle klanten (snel) helpen. Maar met een service overeenkomst, ook wel Service Level Agreement (SLA) genoemd, bent u ervan verzekerd dat wij binnen een bepaalde tijd en tegen bepaalde voorwaarden uw storing zullen behandelen.

Onze helpdesk zorgt voor dagelijkse ondersteuning en met 24/7 monitoring zorgen wij ervoor dat uw computers, servers en netwerk optimaal blijven presteren. Loopt u tegen problemen aan? Dan leveren wij support op locatie of op afstand.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het uitbesteden van applicatiebeheer en/of een advies op maat.

Meer Beheer & Support

Netwerkbeheer

Werkplekbeheer

Applicatiebeheer

Mobile Device Management

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel