Sophos Central Endpoint Protection


Beveilig snel en eenvoudig al uw endpoints, internetgebruik en mobiele apparaten. Sophos Central is een beveiligingsoplossing voor Windows, Mac, en mobiele apparaten die endpoint antivirus, mobile device management en serverbeveiliging samen in een oplossing verenigt.

Mobiel

Computers

Servers

Beheer

De volgende generatie antivirus software van Sophos biedt snelle en effectieve bescherming tegen de laatste virussen en andere malware. Ze zijn eenvoudig en centraal te beheren zodat u uw computers en servers kunt gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor een virus.

Sophos maakt gebruik van de nieuwste technologieën zoals web reputation, code emulation en Malicious Traffic Detection evenals HIPS en buffer overflow protection en nog veel meer.

Sophos Central verenigt endpoint, mobile, server en web control in een enkele, geïntegreerde management console. U beveiligt de apparaten van uw gebruikers, servers en uw organisatie in luttele minuten. Het intelligente dashboard en de uitgebreide rapporten bieden u transparantie en bruikbare informatie.

Effectieve beveiliging

  • Beveilig Windows, Mac en mobiele apparaten met een enkele geïntegreerde oplossing
  • Enduser-beveiliging van de nieuwste generatie met Malicious Traffic Detection
  • User-based management, rapportage en licentiëring
  • Cloud-managed, direct gebruiksklaar
  • Beschermt gebruikers en dwingt regels af op alle apparaten, op het netwerk of erbuiten
  • Automatische software upgrades, updates van mogelijke bedreigingen en real-time policy vernieuwing

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van Sophos Central Endpoint Protection kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Meer Beveiliging

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel