ESET Endpoint Protection Advanced


Een combinatie van meerlaagse technologie, machine learning, menselijke expertise en geautomatiseerd beveiligingsbeheer.

Bescherming tegen targeted attacks

Bescherming tegen ransomware

Voorkomen van fileless attacks

Remote License Management

Deze zakelijke bundel omvat de volgende oplossingen:

Endpoint Security

De ESET oplossingen voor endpoint protection maken gebruik van meerlaagse technologieën die prestaties, detectie en false positives voortdurend in evenwicht houden.

File Server Security

Biedt geavanceerde beveiliging van de bestandsopslag in het netwerk en van alle algemene en multifunctionele servers. Waarborgt dat servers stabiel en probleemloos werken. Beperkt de tijd voor onderhoud en het opnieuw opstarten tot een minimum om bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen.

Beheer producten via een lokale console

ESET Security Management Center is een gebruiksvriendelijk managementplatform. Deze oplossing biedt een real-time overzicht van lokale en externe endpoints en volledige rapportage voor ESET-oplossingen op alle besturingssystemen. Alle functies kunnen worden beheerd met één enkele tool.


  • Volledig overzicht van het netwerk
  • Volledig security management
  • Flexibele rapportage
  • Geautomatiseerd security management

Verdeel de bescherming over alle apparaten

ESET Unilicense kunt u zorgeloos genieten door beveiliging naar keuze te distributeren naar werkstations, zonder een enkele licentie te verspillen.

Beveiliging verhuizen van werkstation

U kunt een geldige ESET-licentie van de oorspronkelijke ESET-licentie naar een volledig nieuwe computer overbrengen. Bovendien kunt u van het ene besturingssysteem naar het andere overschakelen.

Groeit uw bedrijf?

U kunt te allen tijde uw licentie uitbreiden voor extra computers, laptops, mobiele apparaten en servers.

Schakel op elk moment over naar een ander platform

Het is eenvoudig om tijdens de licentieperiode van het ene naar het andere platform over te schakelen, zonder dat u extra licenties hoeft aan te schaffen.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte van ESET Endpoint Protection Advanced kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Meer Beveiliging

Nieuwsbrief

Maandelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin de laatste tips, aanbiedingen en nieuws over ICT, telefonie en printing.


CCO ict diensten - persoonlijk & professioneel